luni, 4 mai 2009

Comitet de rezistenţă militar

Update 1:06 PM : Informaţie confirmată şi de Romanian Global News

Aş vrea să vă reamintesc articolul din 15 aprilie de pe Unimedia :

Previziune astrologică: Voronin va avea probleme cu militarii în luna mai şi ar putea părăsi ţara
17:26; 15/04/09


“Preşedintele în exerciţiu Vladimir Voronin va avea probleme cu militarii din Republica Moldova spre finele lunii mai 2009 şi ar putea să părăsească ţara”.
Cel puţin aşa susţine un astrologul Simone din Marea Britanie într-un pronostic astrologic realizat pentru UNIMEDIA. “Începând cu sfârşitul lunii aprilie, Voronin se va întâlni cu persoane cu o poziţie socială foarte înaltă, va fi plin de nervozism şi oboseală fizică”, susţine astrologul Simone.

“În această perioadă, Voronin va fi foarte imprevizibil în acţiuni, dar şi tentat să lase totul baltă pentru ca să plece din ţară”, mai menţionează astrologul, precizând că actualul şef al statului “va avea probleme cu militarii din Republica Moldova”.
Un articol interesant, în care am vrea să credem...

Acum, pe web circulă un zvon, repet un zvon, informaţia e neconfirmată:
La Chişinău, a fost creat Comitetul de rezistenţă militar, format din militari ai Armatei Naţionale, dar şi din personal al SIS-ului şi Internelor. Comitetul şi-a luat ca sarcină protejarea populaţiei civile împotriva unei alte eventuale campanii represive a regimului comunist condus de Voronin, în cazul în care prin şantaj sau trădare acesta va încerca să impună un preşedinte comunist, iar populaţia va ieşi din nou în stradă. Comitetul va proteja populaţia şi împotriva ofiţerilor extremişti care slujesc dictatura comunistă de la Chişinău, acelaşi comitet considerând aderarea la NATO şi integrarea în Uniunea Europeană ca deziderate fireşti ale cetăţenilor din Basarabia
Revenim cu informaţie nouă, dacă va fi :)

Un comentariu:

  1. si uite-asa, lucrurile s-au linistit, astrologii au luat-o pe ale lor, cei mutilati au ramas asa, mortii nu pot sa vorbeasca si noi ne zvarcolim in van. ma tot intreb, aproape resemnat: asta a fost tot? nu mai putem face nimic?

    RăspundețiȘtergere