luni, 13 aprilie 2009

Unul dintre provocatorii de la Parlament şi Preşedinţie este în căutare generală pe site-ul MAI pentru jaf

[English]

Unul dintre tinerii, despre care presa a scris că ar fi unul dintre provocatorii de la Parlament şi Preşedinţie, care au incitat mulţimea la acţiuni violente, pare a fi în căutare generală pe site-ul MAI pentru comiterea unui jaf, în conformitate cu art. 187 alin. 2 al Codului Penal al Republicii Moldova.

Pe site-ul MAI găsim că Guţu Andrei Vladimir, născut la 14.12.1986, este cercetat în cadrul dosarului penal nr. 2007030220, iniţiat în baza art. 187 alin. 2 CP RM. Dosarul de căutare este cu nr. 2008030069.

Vedeţi mai jos poza persoanei în căutare generală pe site-ul MAI, care seamănă izbitor cu unul dintre tinerii, despre care presa a scris că ar fi unul dintre provocatorii de la Parlament şi Preşedinţie, care au incitat mulţimea la acţiuni violente.Reproducem mai jos art. 187 alin. 2 din Codul Penal, pentru care acest tânăr este cercetat penal:

(2) Jaful săvîrşit:
a) repetat;
b) de două sau mai multe persoane;
c) de o persoană mascată, deghizată sau travestită;
d) prin pătrunderea în încăpere, în alt loc pentru depozitare sau în locuinţă;
e) cu aplicarea violenţei nepericuloase pentru viaţa sau sănătatea persoanei ori cu ameninţarea aplicării unei asemenea violenţe;
f) cu cauzarea de daune în proporţii considerabile se pedepseşte cu închisoare de la 4 la 10 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 500 la 1.000 unităţi convenţionale.

Cum a fost posibil ca un tânăr infractor să se primble nestingherit în centrul Chişinăului, fără ca să fie prins de către poliţie? Cine sunt şi ceilalţi tineri din preajma acestuia, care par a fi parte din aceeaşi gaşcă?

Mai jos găsiţi poza origianlă, expediată la redacţia UNIMEDIA de către un vizitator al site-ului nostru.

[Click pentru mărire]


Sursa: Unimedia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu